Palvelut

SISUSTUSSTAILAUS


Teemme kaiken kokoisia stailauskeikkoja niin yksityisille henkilöille kuin yrityksille. Kohteena voi olla esim. näyteikkuna, myymälätila, koti, mökki, myytävä/vuokrattava asunto, airbnb-kohde, tapahtumapaikka, hotelli/hostelli tai jokin muu. Älä epäröi kysyä, jos tarvitset apua visuaalisesti merkittävän tilan suunnitteluun tai toteutukseen. Voimme suunnitella kohteen kuin kohteen sinun ehdoillasi!

REDESIGN JA RECYCLING

Rakastamme kierrätystä ja keksiä uusia tarkoituksia roskiksi tuomituille tuotteille ja materiaaleille. Näissä töissä artesaaniosaamisemme pääsee valloilleen emmekä pelkää kokeilla uusia tekniikoita. Liian pitkään valloillaan olleesta ajattelutavasta ”vanhaa ei kannata korjata, koska uusi maksaa saman verran” on aika päästä eroon ja nähdä ne arvot, että vanhan uudistaminen tuottaa jollekulle työtä ja maapallon luonnonvaroja säästyy. Onko sinulla jokin vanha (tai uusi) esine, jonka haluaisit näyttävän erilaiselta tai jonka uskoisit sopivan vielä käyttöön jossakin muualla? Tuottaako yrityksenne sivutuotteena jotain materiaalia, joka on teille toistaiseksi kulu? Ota yhteyttä, niin jutellaan ajatuksistasi.

JUHLASOMISTUS

Valikoiduista second hand -tuotteista koostetut ja kierrätysmateriaaleista valmistetut koristeet ja juhlasomistustuotteemme ovat vuokrattavissa kera stailauspalvelun tai ilman. Voimme myös valmistaa jotain spesiaalia juuri teidän juhlianne varten. Kysy lisää!